Infoservis »

Novinky

Tým iGirls.cz přeje všem uživatelkám příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2019. Děkujeme za Vaši přízeň!



V noci ze 14.11. na 15.11. dojde k plánované odstávce systému iGirls.cz z důvodu údržby systému a upgrade hardware. Odstávka je v plánu mezi cca 1:00 - 6:00.



Přijď si certifikovat profil, aby ostatní slečny na iGirls věděly, že jsi na fotografiích opravdu ty. Nově máš tuto možnost na akcích Freedom Night! 



V noci ze 17.5. na 18.5. dojde k plánované odstávce systému iGirls.cz z důvodu upgradu hardware. Odstávka je v plánu mezi cca 2:00 - 5:00.



V noci z 24.11. na 25.11. dojde k plánované odstávce systému iGirls.cz z důvodu upgradu hardware. Odstávka je v plánu mezi cca 2:00 - 4:00.



Podívej se, s kým jste si dali na iGirls pluska vzájemně. A ještě jedna věc: zrušili jsme mínuska. Více uvnitř článku…



Tým iGirls.cz přeje všem uživatelkám, přátelům a obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2017. Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulých 8 letech existence našeho serveru.



Tým iGirls.cz přeje všem uživatelkám, přátelům a obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2015. Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulých 6 letech existence našeho serveru.



Je to právě týden, co jste se za námi mohli přijít podívat na stánek v Praze na Letné. Z fotek vás, kdo jste se k nám přišli vyfotit, jsme udělali malou koláž :-)



Ikona sekce AktivityNestíháš sledovat, kdo z Tvých oblíbených nebo přátel přidal nové fotky nebo si změnil nadpis? Vytvořili jsme novou funkcionalitu, která Tě na tyto aktivity bude upozorňovat.



Můžeš dát najevo pluskem, že Tě zaujala něčí fotka.



Zjednodušena cesta k úpravě svého profilu.



Tým iGirls.cz přeje všem uživatelkám, přátelům a obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2014. Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulých 4,5 letech existence našeho serveru.



Změny na webu: Máme ♥ cizinky a už mluvíme anglicky.



Vylepšili jsme chování funkce ignorace…



Nová funkcionalita umožní najít nejbližší uživatele.



V noci z 6.8. na 7.8.2012 dojde k plánované odstávce systému iGirls.cz z důvodu přesunu serverů k novému poskytovateli služeb. Předpokládaná odstávka je mezi cca 1:00 - 6:00.



V rámci zvýšení bezpečnosti vašeho profilu vás žádáme o kontrolu vašich registračních e-mailových adres, které jste uvedly při registraci vašich profilů.



V noci 26.12. - 27.12. dojde k plánované odstávce služeb serveru iGirls.cz v době cca 1:30 - 3:00 z důvodu plánované údržby systému. Děkujeme za pochopení.



Omlouváme se všem uživatkám iGirls.cz za výpadek služeb dne 14.11., který byl způsoben nečekanými komplikacemi při upgrade hardware a aplikace. Děkujeme za trpělivost.