Infoservis »

Zajímavosti z gay světa

Dekádu předávání „Miss Freedom Night“ máme za sebou a na svém kontě tedy 10 různých královen krásy. Tohle kulaté období jsme chtěly oslavit něčím speciálním, a tak letos přicházíme s konceptem soutěže pro páry.



16. ledna se poprvé sejde podpůrná skupina pro gaye a lesby, kteří řeší coming out



Grantová agentura Univerzity Karlovy podpořila výzkumný projekt zaměřený na emoční a osobnostní strategie u homosexuálních a heterosexuálních osob. Zapojte se do výzkumu i Vy, a to zcela anonymním vyplněním dotazníku



Chceš smysluplně uplatnit své talenty, stát se důležitou součástí našeho dream týmu, poznat nové super lidi a podílet se na přípravách největšího lidskoprávního festivalu u nás? Tak to jsi kliknul/a správně!

 



Už se to blíží! Devátý ročník LGBT festivalu Prague Pride oteplí Prahu od 5. do 11. srpna. Duhový průvod projde městem jako vždy v sobotu, to znamená 10. srpna. Koukni na letošní program.

 



Crowdfundingový projekt „Bez deště duha nebude“ spustil v červnu LGBT festival Prague Pride, který se letos uskuteční od 5. do 11. srpna. Festivalu stále roste návštěvnost, s ní však souvisí i zvyšující se dopad na životní prostředí. Organizační tým se rozhodl ekologickou náročnost akce řešit. Pojďte do toho s námi a udělejme náš duhový festival víc zelený!



Zapojte se do nového LGBTI výzkumu Evropské unie a sdělte své zkušenosti s diskriminací. Vyplnění dotazníku je zcela anonymní a jeho výsledky poslouží ke zlepšení života gayů, leseb, bi, trans a intersex lidí v celé EU.



Zapojte sa do nového LGBTI výskumu Európskej únie a povedzte svoje skúsenosti s diskrimináciou. Vyplnenie dotazníka je úplne anonymné a jeho výsledky poslúži k zlepšeniu života gejov, lesieb, bi, trans a intersex ľudí v celej EÚ.



Festival Queer Eye (01.04.2019)

V pátek 5.dubna 2019 se bude konat již 9. ročník queer femme festivalu, který sdružuje minority a podporuje ženy v hudbě.

 



Zveme vás na další ročník charitativního běhu FUN&RUN.
Jeho cílem je ukázat, že homofobie a stigmatizace lidí s HIV nemají v naší společnosti místo. Registrace jsou otevřeny. Neotálejte s přihlášením! Březnové registrace znásobí Nadační fond pomoci Karla Janečka zlatým řezem. To znamená, že ke každé registraci v hodnotě 300 Kč přidá dalších 185,4 Kč.



Filip by letos v březnu oslavil dvacetiny. Jenže nechtěl žít jako gay v homofobní společnosti. Přijď s námi oslavit život, rozmanitost a potkat se s dalšími lidmi, co to mají trochu jinak.



Přestože přihlašování je již uzavřeno, vy máte i přesto možnost ještě se zapojit!!!



Začněte sbírat bobříky. Po letní queer femme party, která proběhla v týdnu Prague Pride, je tu zimní verze této super úspěšné akce!



První výlet v roce 2019 je tady! V sobotu jsme po plavání vyrazili konečně do Galerie Středočeského kraje, kam jsme se do heren pro děti chystali už několik měsíců. Pokud jste tam ještě nebyli, pojďte se podívat s námi..



Moderní biologie plně potvrdila závěry genderových specialistů, že blud o pouze dvou pohlavích patří do středověku! Je načase říct otevřeně, že v přírodě je pohlaví mnoho, a je to úplně normální.



Lidskoprávní organizace Human Rights Watch (HRW) v prosinci vyzvala Kreml, aby zrušil zákon, kterým zakázal takzvanou „gay propagandu“. Nařízení od roku 2013 v Rusku zakazuje veškeré šíření informací související s homosexualitou.



Čím je tato pohlavní nemoc nebezpečná? Přečtěte si jak se projevuje, protože její projevy mnohdy připomínají různé další nemoci, za které se rafinovaně maskuje a lékaři často nezjistí správnou příčinu.



Je peklo být jiný, hlavně o Vánocích. Tajit před blízkými nebo třeba bývalými spolužáky svou odlišnou sexuální orientaci, je to úplné peklo! Poradí Vám LGBT poradna Sbarvouven.cz.



Po ránu potřebujeme nastartovat všichni! Mám pár tipů, jak se po ránu cítit skvěle a lépe tak zvládnout celý den.



TEP factory Slapy vám nabídne 25 šílených her. Skvělý způsob, jak stmelit team!