Infoservis » Novinky »

Nové okno zpráv


Nové okno zpráv (Zveřejněno: 28.11.2015)

Původně jsme chtěli okno zpráv jen trochu zvětšit. Nakonec ale ale nezůstal kámen na kameni :-)



Nemuseli jsme ani moc přemýšlet, jaká část webu je pro naše uživatelky nejpoužívanější a zaslouží si tedy nějaké to vylepšení. Je to samozřejmě okno zpráv, které jsme celé přepracovali. Pojď se s námi podívat na některé z novinek:

 

Víc místa na zprávy — okno zpráv je nyní o něco větší, ale hlavně jsme ho zjednodušili tak, aby zbylo co nejvíce prostoru pro samotné zprávy. Textové pole se natahuje podle délky psané zprávy. Zpřehlednili jsme také řazení jednotlivých zpráv – lépe tak na první pohled rozeznáš, jestli je zpráva přijatá, nebo odeslaná.

 

Komunikuj rychleji — pokud spolu máte otevřený chat s jinou uživatelkou, zprávy se vám zobrazují hned. Také informace o přečtení zprávy se zobrazí okamžitě.

 

Načti si starší zprávy přímo v okně zpráv — nemusíš si už přepínat na archiv nebo do seznamu konverzací (bod [2] na obrázku).

 

Ulož si oblíbené zprávy — když ti uživatelka pošle telefonní číslo, adresu nebo jinou zprávu, která by se Ti mohla v budoucnu hodit, můžeš si ji uložit a kdykoliv později se k ní vrátit. Uložit si můžeš až 10 zpráv v každé konverzaci, celkem maximálně 500 zpráv (bod [3] na obrázku).

 

Zobraz si vzájemné soubory — nemusíš už složitě vyhledávat, kdy Ti ta druhá poslala své fotky. Stejně tak si můžeš zkontrolovat, jaké fotky jsi mu poslala Ty.

 

Změn je samozřejmě mnohem více. Například to, že si okno zpráv pamatuje rozepsanou zprávu s uživatelkou, když si třeba mezitím chceš přečíst zprávu od někoho jiného. Další maličkost je seznam posledních konverzací přímo v okně zpráv (šipka v levém horním rohu, bod [1] na obrázku). Také jsme zjednodušili přikládání naposledy nahraných souborů (ikona sponky).

Nastavení a možnosti jsou přístupné v jednoduchém menu, viz bod [4] na obrázku.

 

Pro naše VIP uživatele máme ještě několik funkcí navíc, které zatím bohužel nejsme schopni zpřístupnit všem našim uživatelkám:

Možnost zobrazit kompletní archiv zpráv se všemi uživateli.

Zobrazení, že uživatelka píše.

10x větší limit na uložené zprávy (až 100 u každé konverzace, až 5000 celkem).

Možnost vypnout zobrazování reklamy a mít tedy ještě více místa na zprávy.

 

 

 

Budeme rádi za všechny vaše připomínky a děkujeme za trpělivost, pokud by některé z nových funkcí ještě nefungovaly úplně dokonale. Okno zpráv jsme testovali důkladně, ale až nápor vás uživatelek ukáže vše.

Hodně zábavy a odeslaných zpráv :-)




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
   …zatím žádné příspěvky