Proudem
home O nás Stanovy Kontakty Diskuse Rozdílné Rytmy 10. 02. 2022   aktualizace




Podpořili nás

Global Fund for Women Slovak - Czech Women´s Fund Navštivte nás na Facebooku

Partneři

iGirls.cz Color Planet


Duhová vlna na internetovém Rádiu R!

31.10.2009 Duhová vlna je teplý měsíčník na internetovém Rádiu R, který se vysílá každou první neděli v měsíci vždy v 19.00 h do 20.00 h.

Na co se můžete těšit? Rozhovory, ankety, community news, pozvánky a komentáře k věcem, které hýbou queer světem, a samozřejmě skvělá hudba. A také oblíbená moderátorská dvojka Andy Jochman... a Vláďa Seifert.

Poslouchejte Duhovou vlnu na internetovém Rádiu R již tuto neděli 1.11.2009 od 19.00 h do 20.00 h.

Pokud se chcete podílet na vysílání (umět nemusíte nic, vše se naučíte), kontaktujte nás e-mailem nebo přijďte na týmové schůzky Queer parade do Marcus Gallery.

Pište na náš snadno zapamatovatelný email: duhova.vlna(zavináč)email.cz


O Rádiu R - studentském rádiu Masarykovy univerzity v Brně

Rádio R je internetová stanice, která chce rozvířit vody českého rozhlasového rybníčku. Mezi mnoha komerčními rádii, veřejnoprávními stanicemi Českého rozhlasu a specificky hudebně zaměřenými internetovými rádii, je Rádio R tak trochu netypickou rybkou. Chyťte si jí na háček!

Otevřené rádio

Rádio R vyplňuje prázdné místo v českém rozhlasovém a internetovém prostoru. S typickými českými stanicemi toho totiž nemá mnoho společného, nezajímají ho zákony trhu ani finanční zisk. Rádio R je nekomerční – neorientuje se na reklamu ani vysokou poslechovost. Není důležité, kolik posluchačů ho má právě naladěné, ale jací jsou, co chtějí a kam směřují. Protože za nimi má namířeno i Rádio R – do hudebních klubů, na kulturní i sportovní akce, mezi mladé hudební kapely, do školy, do práce, mezi příslušníky menšin, do tajů cizích jazyků a jiných kultur.

Studenti na Rádiu R
Rádio R je především studentské. Nadšený tým studentů podporovaný Masarykovou univerzitou stojí za vším, co vám Rádio R servíruje – od hudebních playlistů až po netradiční pořady, kterými chceme podporovat i menšinové rozhlasové žánry. Studentskou stanici ovšem nemusejí poslouchat jen studenti, ale i jejich rodiče a prarodiče, tety a strýčci, zaměstnaní i nezaměstnaní, velcí i malí, samotáři i lvi salónů… zkrátka všichni, které nebaví poslouchat maximum hitů prokládaných bloky reklamy a průpovídkami užvaněných moderátorů.

Se svými posluchači si chce Rádio R vytvořit přátelský vztah založený otevřené komunikaci a vzájemné inspiraci. Protože jenom nároční posluchači mohou vysílání posunout dál a pomoci zlepšovat jeho kvalitu.

Zdroj: Rádio R, Queer parade



Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/elnadruhou.cz/index.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/elnadruhou.cz/index.php on line 168