Proudem
home O nás Stanovy Kontakty Diskuse Rozdílné Rytmy 10. 02. 2022   aktualizace




Podpořili nás

Slovak - Czech Women´s Fund Global Fund for Women Navštivte nás na Facebooku

Partneři

iGirls.cz Color Planet


Divadlo pro členky a členy L2 zdarma

1.12.2009 Rádi bychom Vás jménem občanského sdružení eLnadruhou pozvali na divadelní představení Benefice aneb Zachraňte svého Afričana do Komorní Fidlovačky na Praze 4 a to v sobotu 19. 12. od 15 hodin.

Rádi bychom tímto pozváním poděkovali členkám občanského sdružení eLnadruhou, které svým členstvím pomáhají vylepšovat i Rozdílné Rytmy, proto si členky mohou lístky po telefonické domluvě na telefonu    732 202050 vyzvednout zcela ZDARMA pro ostatní platí cena 100,- Kč (kapacita je omezená).

Jednu z nejlepších premiér sezony uvedla pražská Fidlovačka. Její Benefice je zábavná, a přesto bolí.
Co nás vlastně vede k tomu, abychom pomáhali dětem někde v Africe? Pro německou divadelní autorku Ingrid Lausund je zkouška programu na charitativní večer příležitostí k zábavné, ale vůbec ne bezbolestné společenské vivisekci. Ve hře Benefice aneb Zachraňte svého Afričana drsně odlupuje ze svých postav - civilizovaných Západoevropanů - jeden myšlenkový stereotyp a citové klišé za druhým. Inscenace Štěpána Pácla, která měla premiéru na jevišti pražské Komorní Fidlovačky "přetahuje" ve stejném duchu text do českého prostředí.
Zdroj HN.

David Hák, Jiří Racek, Iva Pazderková,Ondřej Brousek, Eliška NezvalováKaždý ale jinak chápe svou roli a své možnosti. Vedou je rozdílné motivace. Nestaví spíš pomníček vlastní dobrotě? Cihla k cihle a před očima zeď, která by je schovala do závětří svědomí?

 

 

 

 

 

Andrea Černá


Iva, Jiří, David, Eliška a Ondřej se rozhodnou, že se vydají do labyrintu rozvojové pomoci – postaví alespoň v jedné osadě školičku jako dlaň.¨

Zdroj Komorní Fidlovačka






Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/elnadruhou.cz/index.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/elnadruhou.cz/index.php on line 168