Maly obrazek_Conchi.jpg

Vraťme Pride na Střelák! Hudba

Chceme letos Prague Pride vrátit do kouzelného prostředí Střeleckého ostrova. A vše zahájit bomba koncertem s Conchitou Wurst. Pomozte nám s tím...

Vraťme Pride na Střelák!

Vybráno129 000 Kč(108 %)

108 %
120 000 Kčpožadováno
187startérů
Podpořit projektZobrazit odměny

Už nás štvalo, jak spousta lidí pořád neví, že Prague Pride je mnohem víc než jen sobotní průvod. A tak jsme se rozhodli uspořádat velké zahájení, které odpálí týden kulturních, debatních, sportovních i duchovních aktivit. Na Střeláku v pondělí 10. srpna otevřeme Prague Pride 2015 a zároveň i festivalovou vesničku Pride Village, která bude na ostrově fungovat až do pátku 14. srpna..

Na zahajovací koncert přivážíme vítězku evropské hudební soutěže Eurovision Song Contest 2014, rakouskou zpěvačku Conchitu Wurst.

Ale to není všechno! Další hvězdou koncertu bude Aneta Langerová, která dominovala dubnovému předávání hudebních Andělů. Při zahájení Prague Pride vystoupí s písněmi ze svého oceněného alba roku Na Radosti. Předskokanem oběma zpěvačkám bude popový zpěvák Jaro Smejkal

Hvezdy_koncertu.jpg

Velkolepé zahájení je samozřejmě velkolepě náročné i na rozpočet. Proto bude na zahajovací koncert vybíráno symbolické vstupné ve výši 100 Kč. Ti, kdo přispějí na kampaň Prague Pride na Startovači, budou mít vstup na koncert zdarma.

Všechny ostatní akce v průběhu týdne v Pride Village budou zcela zdarma.

Budeme rádi, pokud přispějete na ostrov a nenecháte nás v tom utopit…

Proč Střelák?

V srpnu nás opět čeká nejteplejší týden v roce. Bude to už popáté, co Praha ožije barvami duhy. Hodně jsme za tu dobu vyrostli, ale stejně pořád vzpomínáme na to, jaké to bylo poprvé, na Střeleckém ostrově. Jsme přesvědčeni, že na Střelák Pride patří a je na čase se tam vrátit! Máme v plánu otevřít tam festivalovou vesničku Pride Village. Hudba, úsměvy, stín tromů, řeka...

Program Pride Village

V průběhu pridového týdne od pondělí 10. do pátku 14. srpna se na ostrově odehraje spousta akcí - umělecké workshopy, swingová tančírna, koncert Čoko Voko s představením dětské knížky, živá knihovna, sportovní den (lekce jógy bude víc hot než bikram), dětský den, pikniky a sváči, promítání filmů z festivalu Mezipatra…

Sestavili jsme nejen pestrý program, ale chystáme i duhovou výzdobu, vyjednáváme o duhovém přechodu na most Legií, plánujeme důstojné zázemí včetně voňavé alternativy k toi-toi koutku, který je na ostrově teď.

Nadšení máme spoustu, ale chce to i cash! Musíme zatáhnout pronájem ostrova, program, výzdobu, organizaci, zajištění bezpečnosti.

Panorama.jpg

Proč do toho jdeme?

Prostřednictvím Pride Village chceme duhový festival přiblížit víc do centra a přímo na Vltavě pod Zlatou kapličkou přinášet příjemné chvíle strávené v inspirující společnosti LGBT lidí, umělců, aktivistů, turistů, běžných Pražanů. A snad se bude bavit i pán, co teď na Střeláku dělá ochranku. 

No nebude to krásný? Pomozte nám vrátit Pride na Střelák!

 

Máme pro vás skvělé odměny

Poslední možnost získat beznadějně vyprodané duhové Botasky

Botas_doclanku.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciální odměna: Conchita Wurst + Prague Pride fan pack!! Podepsané CD Conchity + šátek Conchita + triko a placka Prague Pride. Nezapomeňte, v ceně je i vstup na pondělní koncert. Máme pouze 5 fan packů!

Conchi_pruh.jpg

  

2 vstupy na Czech Design Week v hodnotě 300 Kč + kožený náramek Prague Pride 2015 v hodnotě 150 Kč - jako odměna s cenou 290 Kč

CzechDesignWeek.jpg

  

Přidali jsme ještě jeden oblek od Friendly Suits, protože jejich obleky šité na míru jsou legen - počkejte si - legendární!

FriendlySuits_FB.jpg

 

Tričko zpěváka Jaro Smejkala, v němž odzpíval několik koncertů. K tomu fotka s podpisem.

Smejkal_triko_male.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vstupenky na žhavý koncert zpěváka Shamira - děkujeme za podporu United Islands of Prague!

Shamir_odmena.jpg

 

Kool odměny od značky Dara bags - děkujeme za podporu!

Dara bags_lista.jpg

 

Trička Prague Pride 2015 - charcoal color

Trika.jpg

 

Oblek od krejčovského startupu Friendly Suits a nafocení jejich kolekce

FriendlySuits.jpg


Boty od lifestylového labelu BOTAS 66

botasky66.jpg


Vstupenky na jedinečný koncert the London Gay Men's Chorus na Nové scéně 14. srpna

A řadu dalších odměn najdete ve sloupci napravo.

Za vaše příspěvky předem moc děkujeme a těšíme se, jak si společně užijeme Prague Pride 2015.

Sledujte náš web www.praguepride.cz

náš Facebook www.fb.com/PraguePrideCZ

náš Twitter (mostly in English) twitter.com/praguepride

náš Instagram instagram.com/prague.pride

Děkujeme Jirkovi Mackovi za poskytnutí video záběrů z roku 2011, Lukášovi Bíbovi za foto z loňska a Made by Vaculík za letošní kampaň :)

Vybráno129 000 Kč(108 %)

108 %
120 000 Kčpožadováno
187startérů
Podpořit projekt

zakladatel projektuPrague Pride

Odměny

199 KčBarevná klíčenka Dara bags + 3 placky Prague Pride

V průvodu je důležité neztratit hlavu a klíče. [URL="https://darabags.com/detail/key-dribblet/no-35 "]Hravá klíčenka[/URL] od Dara bags vám s tím pomůže. K dostání v barvách: žlutá, zelenkavá, růžová, fialová, světle modrá. Napište, jakou barvu chcete :) K tomu přidáme kolekci placek v designu Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/5

Odměna nedostupná

200 KčTeplá výbava do průvodu Prague Pride

Pokud máte napjatý rozpočet, podpořte nás dvěma stovkami. Vybavíme vás základními potřebami do průvodu v sobotu 15. srpna: duhová vlajka, píšťalka a Prague Pride placka.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet odměn není omezen

Odměna nedostupná

230 KčKosmetický penál Baggie Middle Dara bags + placka

V rozměru 20 x 11 cm [URL="https://darabags.com/detail/baggie-middle/no-35"]penálek [/URL] spolehlivě pojme veškerou kosmetiku na denní i večerní líčení (i na makeup do průvodu). Lze ji s úspěchem použít i jako cestovní lékárničku nebo příruční minipsaníčko. V barvách: zelená, oranžová, modrá, růžová. Napište, jakou barvu chcete :) K tomu přidáme placku v designu Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/5

Odměna nedostupná

290 Kč2 vstupy na Czech Design Week + design náramek PP

[URL="http://czechdesignweek.cz"]Czech Design Week[/URL] je přehlídka designu zaměřená na nezávislou scénu - tedy to nezajímavější od nejtalentovanějších lidí nejen z ČR. Koná se 9.-15. 11. 2015. Ke vstupenkám vám přidáme jeden náramek PP 2015, černá kůže s fialovým vnitřním nápisem.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/15

Odměna nedostupná

300 KčKosmetická taška Baggie Classic Dara bags – placky

Neoblíbenější verze [URL="https://darabags.com/detail/baggie-classic/no-219"]kosmetické taštičky[/URL] od Dara bags 16,5 x 21 cm. Ideální na kosmetiku, ale i jako pouzdro na malou elektroniku nebo příruční psaníčko. V barvách: zelená, oranžová, modrá, růžová. Napište, jakou barvu chcete :) Přidáme vám sadu letošních placek Prague Pride.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/5

Odměna nedostupná

450 KčTričko Prague Pride "36,5 °C" + placka

Do průvodu to chce stylový vohoz! Udělejte dojem ve festivalovém tričku moderního střihu z biobalny s duhovým potiskem. Placka k tomu.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet odměn není omezen

Odměna nedostupná

600 KčMísto na Prague Pride autě v průvodu

Užijte si sobotní průvod na ozdobeném voze Prague Pride. Tisíce lidí uvidí váš festivalový outfit a ladné taneční pohyby.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/6

Odměna nedostupná

600 KčDalší místa na Prague Pride autě v průvodu

Jasná věc, nejlepší pohled na sobotní průvod je z auta Prague Pride, s pořádně hlasitou hudbou, balonky, barvami a soft drinky. Proto přidáváme další 4 místa. Ale víc už ne - vůz PP přece není pro každého.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/4

Odměna nedostupná

700 KčVstupenka na koncert Shamira + kolekce placek PP

Shamir je mladá androgynní senzace z Las Vegas a hned po Prague Pride 18. srpna zahraje v Lucerna Music Baru. Buďte při tom! Ozdobíme vás na to barevnými plackami Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 6/10

Odměna nedostupná

800 KčPiknikový set pro 2 osoby pro romantiku u řeky

Za tuto částku pro vás máme piknikový koš s úžasným sektem Brown-Forman a různými mňamkami. Užijete si nezapomenutelné letní odpoledne na břehu řeky.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 6/10

Odměna nedostupná

950 KčTričko zpěváka Jaro Smejkala značky Religion

Zpěvák Jaro Smejkal je svůj, a proto je jeho oblíbenou značkou Religion inspirovaná kluby a ulicemi východního Londýna. Věnoval nám své oblíbené tričko, v němž odehrál několik koncertů. Velikost M.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/1

Odměna nedostupná

1 000 KčVstup do VIP zóny v sobotu 15. 8. na Letné

Pokud nemáte s kým jít na Pride, přijďte sami a seznámíte se ve VIP stanu! K vybrané společnosti získáváte tři drinky zdarma, výhled na hlavní stage a vyvoněnou toi-toiku.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 22/30

Odměna nedostupná

1 000 KčConchita Wurst + Prague Pride Fan Pack

CD Conchita Wurst s jejím podpisem + šátek Conchita + triko Prague Pride + placka Prague Pride. Conchita vyjádřila podporu Prague Pride věnováním svých podepsaných CD a šátků z fanouškovské kolekce. S tričkem a plackou Prague Pride je to kompletní výbava na zahajovací koncert!

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/5

Odměna nedostupná

1 400 KčDuhová taška Batman od Dara bags + placka PP

S pánskou taškou v duhových barvách zazáříte v davu. [URL="https://darabags.com/detail/batmanka/no-8"]Taška[/URL] má rozměry 24 x 27 cm a splňuje náročné požadavky každého batmana. K tomu přidáme placku Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/1

Odměna nedostupná

1 400 KčDuhová taška Dariana Middle od Dara bags + placka

Do této [URL="https://darabags.com/detail/dariana-middle/no-135 "]duhové tašky[/URL] se vám vejde několik kilo nezbytností, které žena s sebou vždy potřebuje. Rozměr 29 x 27 cm. K tomu přidáme placku v designu Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 1/1

Odměna nedostupná

1 500 Kč2 vstupy na koncert LGMC + 2 trička + 2 placky

Z Londýna přijíždí 130 božských hlasů pěveckého sboru London Gay Men's Chorus. Kupte si lístky na koncert 14. 8., oblékněte tričko zdobené plackou a nejlepší večer léta je váš!

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 1/10

Odměna nedostupná

2 500 Kč2 VIP vstupy na PP afterparty + PP náramky

Po koncíku na Letné party v sobotu pokračuje - v Roxy zahrají Hoxton Whores, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Marcelo K2. Tančí se do pěti do rána! K lístkům přidáme 2 kožené náramky Prague Pride 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet odměn není omezen

Odměna nedostupná

3 000 KčBoty Botas a výbava do průvodu

Legendární Botas 66 a teplá výbava do průvodu – to přesně potřebujete na úspěšnou sobotní procházku Prague Pride. Budete dobře vidět, slyšet a budete se proto i dobře cítit.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet odměn není omezen

Odměna nedostupná

5 000 Kč2 vstupy na zahajovací recepci + profi fotky

Zahajovací recepce je jen pro zvané. Podpořte nás a budete mezi ně patřit. Užijete si výhled z terasy Hrzánského paláce a náš fotograf vás vyfotí s lidmi, co něco znamenají ;)

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 1/3

Odměna nedostupná

20 000 KčOblek na míru od FriendlySuits + tvář kolekce 2015

Krejčovský startup Friendly Suits vám ušije luxusní oblek na míru a budete v něm tak boží, že z vás navíc udělají tvář své kolekce 2015. No nezní to jako sen? [URL="http://friendlysuits.cz/"]Friendly Suits[/URL]

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 0/1

Odměna nedostupná

20 000 KčJeště jeden oblek na míru od Friendly Suits

Pro velký úspěch opakujeme: nabízíme ještě jeden skvěle padnoucí oblek na míru od krejčovského startupu Friendly Suits. A pokud máte zájem, stanete se tváří kolekce [URL="http://friendlysuits.cz/"]Friendly Suits[/URL] 2015.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 1/1

Odměna nedostupná

60 000 KčJsi hvězda - photoshoot v termo-stylu

Pořiďte si vlastní plakát Prague Pride! Zorganizujeme pro vás foto-session, jako když se fotila letošní kampaň. Zapózujte s miláčkem nebo třeba sami. V obýváku se váš plakát bude skvěle vyjímat.

Očekávané doručení odměny: srpen 2015

Počet dostupných odměn: 1/1

Odměna nedostupná