Proudem
home O nás Stanovy Kontakty Diskuse Rozdílné Rytmy 10. 02. 2022   aktualizace




Podpořili nás

Slovak - Czech Women´s Fund Global Fund for Women Navštivte nás na Facebooku

Partneři

iGirls.cz Color Planet


Byli jsme první!

21.6.2009 eLnadruhou se účastnilo pochodu hrdosti v Táboře. Tereza Mikšaníková hrdě nesla banner NEJEN lesbického kulturního festivalu eLnadruhou společně s dobrovolnicí. S Hilary Binder a Jiřím Hromadou se střídali o megafon a hlásali hesla.

Průvod byl velmi povedený a hodně barevný díky Queer shopu, který prodával duhové vlaječky, prapory, věnce, náramky, klíčenky a mnoho dalších. Ten kdo si zakoupil tričko Queer Parade, tak nejen podpořil tuto úžasnou, veselou a mírumilovnou akci, která proběhla v naprostém klidu a bez agrese, ale též přispěl k samotnému uskutečnění.

Příprava tak velkého průvodu spoliká mnoho času a ještě více peněz, proto kdož jste nestihl si tričko zakoupit podpořte prosím ještě dodatečně tuto akci a kupte si tričko na Queer shopu, nebo si o tričko Queer Parade v Táboře napište na info@elnadruhou.cz.

Foto: Markéta Hronková

Další fotografie jsou v sekci Fotogalerie.



Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/elnadruhou.cz/index.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/elnadruhou.cz/index.php on line 168