Proudem
home O nás Stanovy Kontakty Diskuse Rozdílné Rytmy 10. 02. 2022   aktualizace




Podpořili nás

Slovak - Czech Women´s Fund Global Fund for Women Navštivte nás na Facebooku

Partneři

iGirls.cz Color Planet


Poděkování Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje

6.7.2009 S potěšením Vám přinášíme text, který byl otištěn v Táborských novinách po průvodu Queer Pride v Táboře a zaslouženě patří organizačnímu týmu.

Vážená Petro Podlahová,

Dovolte mi, abych Vám a Vašemu organizačnímu výboru jménem Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje touto cestou vyjádřil poděkování za vstřícný přístup a spolupráci při zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti v souvislosti s konáním pochodu „QUEER PRIDE“ v Táboře dne 20. června 2009, na kterém jste se organizačně značnou měrou podílela. Vzhledem k tomu, že se ve stejném termínu v Táboře konalo rovněž shromáždění příznivců Dělnické strany, panovala důvodná obava, že při kontaktu obou skupin by mohlo dojít k závažnému narušení veřejného pořádku, i k možnému zranění osob. Skutečnost, že k závažnému porušením zákona během obou akcí nedošlo, není jen zásluhou bezpečnostních složek, které se účastnily na policejním opatření, ale rovněž Vás, kteří jste akci organizovali. Proto považuji za svou povinnost poděkovat Vám za ochotu a vstřícnost, při plánování trasy pochodu, kdy jste zohlednili i bezpečnostní rizika a návrhy policie vedoucí k zajištění ochrany osob, jež se pochodu účastnily. Rovněž musím ocenit vysokou úroveň organizace akce spočívající jak v personálním zajištění, tak i v řádném poučení účastníků pochodu. Za to, že vše proběhlo bez vážných problémů, ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci s Vámi.
České Budějovice 22. června 2009

Srdečně Vás zdravím a přeji hezký den

plk. Mgr. Bc. Martin Souček v.r.


V Táboře 23. června 2009
Jménem mezinárodního kulturního centra CESTA, pořadatelské organizace Průvodu a festivalu Queer Pride v Táboře, bychom rádi vyjádřili srdečné díky Krajskému ředitelství policie Jihočeského kraje za pomoc při zajištění bezpečnosti a úspěchu této akce. Velmi oceňujeme vysokou míru sdílení informací, poskytování rad a konzultací a v neposlední řadě dobrosrdečnost a přístupnost, kterou zaznamenali všichni účastníci a organizátoři akce. Uvědomujeme si, že přítomnost některých aktivistů mohla být zpočátku znepokojující, a oceňujeme vaši důvěru v naše plánování a zapojení vnitřního bezpečnostního monitoringového týmu.

Závěrem nám dovolte vyjádřit nesmírnou radost, že jsme ve spolupráci přinesli do Tábora tuto historickou událost v míru a poklidu a naplnili tak zamýšleného ducha oslavy. Vaše role při realizaci tohoto záměru je nepopiratelná a doufáme, že bude uznána nejen občany Tábora, ale všemi občany České republiky.

Se srdečnými pozdravy

Hilary Binder
za
Mezinárodní kulturní centrum CESTA



Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/elnadruhou.cz/index.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/elnadruhou.cz/index.php on line 168