Infoservis » Novinky »

Změny na webu: Aktivity


Změny na webu: Aktivity (Zveřejněno: 27.06.2014)

Ikona sekce AktivityNestíháš sledovat, kdo z Tvých oblíbených nebo přátel přidal nové fotky nebo si změnil nadpis? Vytvořili jsme novou funkcionalitu, která Tě na tyto aktivity bude upozorňovat.



Kde to najdu?

Ve spodní nabídce je ikona Aktivit. Po kliknutí na ni uvidíš příspěvky od uživatelů. V současnosti zobrazujeme příspěvky o tom, když si přidá uživatel novou fotku nebo příspěvek o tom, na co si změnil nadpis.

 

Od koho uvidím příspěvky?

Standardně uvidíš příspěvky od všech Tvých přátel, oblíbených a od lidí, kterým jsi dal plusko. Nicméně lze to změnit a zúžit tak okruh uživatelů, které chceš sledovat. Případně lze přestat sledovat některé uživatele, jejichž příspěvky nejsou zcela podle Tvé chuti :-)

 

Jak to ovlivňuje soukromí?

Pokud si změníš nadpis nebo nahraješ fotku, zveřejní se tato činnost jako nový příspěvek v Aktivitách. Tento příspěvek uvidíš jak ty, tak uživatelé, kteří Tě sledují. Jak fotky v profilu, tak nadpis profilu jsou informace, které vidí každý, kdo si zobrazí Tvůj profil. Proto je takto vytvořený příspěvek také dostupný všem uživatelům, kteří Tě sledují (stejně by si to mohli zobrazit). Pokud budeš přesto nespokojen se zveřejněním svého příspěvku v Aktivitách, máš možnost ho smazat. Po smazání zmizí z Aktivit i ostatním uživatelům.

 

Soukromí vás, uživatelů, je pro nás důležité; proto se příspěvky v Aktivitách vytvářejí pouze z výše uvedených informací, které jsou dostupné na Tvém profilu. Nehodláme tedy v Aktivitách zveřejňovat informace typu komu jsi dal plusko nebo koho sis přidal do seznamu oblíbených.

 

Věříme, že se Ti budou Aktivity líbit. A že díky nim třeba znovuobjevíš lidi, na které jsi už dávno zapomněl.

 


 

Vážíme vašich si komentářů a sledujeme je. Jsme rádi za vaše komentáře, ve kterých se vyjadřujete k tématu, uvádíte své nápady, které jsou pro nás důležité. Komentáře, které nejsou k tématu, nepřispívají ke zvýšení kvality diskuze či vyjadřují jen negativní nesouhlas, mohou být smazány.




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
27.06.2014 19:18  
Kac97
ahooj :) myslím, že tenhle nápad je určitě skvělej :) opravdu jsem si vzpomněla na lidi, se kterými už jsem si dlouho nepsala.. :) určitě je to praktický :)