Infoservis » Novinky »

Změny na webu: zobrazení vzájemných…


Změny na webu: zobrazení vzájemných… (Zveřejněno: 14.07.2015)

Jsme rádi, že jste si funkci plusek tak oblíbili – dohromady jste si jich na webech iBoys a iGirls dali už skoro sto milionů! Aby ne, je to jednoduchá a účinná metoda, jak dát tomu druhému najevo, že se Ti líbí. A teď už si můžeš jednoduše vyfiltroval ti ty, kde je vaše sympatie vzájemná. Až si tedy budeš chtít příště s někým psát, zajít na kafe nebo třeba na rande, zkus si v seznamu hodnocení kliknout na ikonku s dvěma šipkami:

 

       

 

Seznam hodnocení najdeš pod ikonkou pluska v dolním menu, ale to už určitě víš :-). A ještě pár čísel: vzájemných sympatií jste už nasbírali celkem přes 16 milionů. Ponejvíce mají uživatelé pár desítek vzájemných plusek, ale máme tu několik rekordmanů, kteří počítají na tisíce :)
Jestli máš ale vzájemných sympatií méně, nezoufej. Může to být tím, že u nás nejsi tak dlouho, nemáš fotku nebo třeba šetříš s jejich rozdáváním :-)

 

---

 

Co naopak naše uživatelky používali jinak, než jsme zamýšleli, bylo dávání mínusek. Původně mělo mínusko naznačit, že uživatelka není můj typ a bude lepší, když se poohlédne jinde. Místo toho ale vzbuzovalo poměrně silné negativní emoce a žádný pozitivní přínos nemělo.
Mínuska jsme tedy k dnešnímu dni úplně zrušili.

 

Věříme, že se Ti budou tyto změny líbit. Užívej si léto! A nezapomeň, již brzy se s námi můžeš potkat na Prague Pride, kde budeme mít opět svůj stánek.

 


Abychom udrželi diskuzi pod článkem přehlednou, prosíme Tě o příspěvky pouze k tématu a pouze takové, které dosud nebyly zmíněny. Komentáře, které nejsou k tématu, nepřispívají ke zvýšení kvality diskuze či vyjadřují jen negativní nesouhlas, mohou být smazány. Vaše další dotazy, náměty nebo komentáře uvítáme na e-mailové adrese info@igirls.cz

 




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
   …zatím žádné příspěvky