Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE – CLUB 54 IS BACK !!!


DECADANCE – CLUB 54 IS BACK !!! (Zveřejněno: 14.08.2009)

Biggin Trading Limited uvádí :

 

DECADANCE – CLUB 54 IS BACK

 

Pátek 9. 10. 2009 , 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

 

Djs: Chris Cox (USA) + Peyton (USA) vokály, Richard Durand (NL), Lucca (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály,

Mekki Martin (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film , Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce

 

Tisková zpráva k DECADANCE – CLUB 54 IS BACK – Chris COX, Richard DURAND, PEYTON a LUCCA oživí legendární klub z New Yorku v Praze

 

Po velmi úspěšné premiéře v klubu SaSaZu připravuje team DECADANCE do tohoto skvostného prostoru na pátek 9.10.2009 pokračování, které by mělo posunout laťku zase o trochu výš. Naší již několikrát proklamovanou prioritou je bohatá tematická show. Proto se tentokrát pokusíme navodit atmosféru legendárního klubu, který byl synonymem rozjetých a blyštivých mejdanů, do fenoménu, jež vládl New Yorku - Studia 54. Atmosféru něčeho divokého a nezapomenutelného má za úkol navodit současná taneční hudba, performeři, tanečníci, kostyméři a vizážisté, kteří se již těší na tuto výzvu. Studio 54 byl světový fenomén a nebylo snad člověka, který by se tam nechtěl podívat a stát se na jednu noc tím vyvoleným. Ducha svého času nejvyhlášenějšího, nejdiskutovanějšího a nejuvolněnějšího místa zábavu v New Yorku se pokusí Decadance team přestěhovat na jednu noc do SaSaZu.

 

Sami jsme byli překvapeni s jakým nadšením tuto výzvu přijali i ti nejdůležitější,vládci noci, tedy jednotliví DJs i vokalisté. Každý z nich již převléká nějaký superhit z té doby do dnešního tanečního soundu a věřte, že se máte na co těšit.

 

A kdože tedy jsou ti hraví ?

 

Do Prahy přiletí po roce CHRIS COX (USA), který před rokem doslova nadchnul svým setem pražské publikum. Chris miluje klubovou atmosféru, proto by mu téma i prostor SaSaZu měly dokonale sednout. Chris je remixérem světového formátu, v roce 2004 byl nominovaný na Grammy, je dvojnásobným vítězem ceny Remixer Of The Year na International Dance Music Awards v Miami a je vítěz ceny Underground 12 Single Of The Year na International Dance Music Awards v Miami. Chris Cox úzce spolupracuje s takovými světovými hvězdami, jakými jsou Madonna, Cher, Christina Aguilera, Janet Jackson, Kelly Clarkson, Britney Spears, Hilary Duff a mnoho dalších. Prahu si velice oblíbil a určitě si přichystá mnohá překvapení.

 

S obrovským potěšením oznamujeme vystoupení jednoho z největších současných producentských talentů stoupajícího na TOP příčky i v DJských žebříčcích. RICHARD DURAND (NL), který si už několikrát doslova podmanil české publikum rozpumpuje atmosféru této noci určitě na maximum. Jeho jméno zdobí lineupy světových akcí. Všichni TOP DJs hrají hity i remixy z jeho dílny (Always the Sun, Into Something, Chasing Cars – Snow Patrol atd.). Richard Durand nedávno vydal nové album Always the Sun, které boduje na všech frontách a o jeho celosvětové popularitě svědčí i jeho nabitý kalendář.

 

Do Prahy stějně jako Chris přiletí po roce i PEYTON (USA), který je právem považován za extraligu mezi houseovými vokály. I on před rokem doslova nadchnul publikum na Decadance svým brilantním výkonem a bez pochyb je tím pravým, kdo by měl navodit tu správnou atmosféru Studia 54.

 

Domácí scéna bude zastoupena premiérovým spojením dvou hvězd ze dvou hudebních oblastí. Premiérově se na Decadance představí již několik let česká DJská jednička LUCCA, která zahraje exklusivní decadance houseový set, který ji pomůže dokořenit svým nezaměnitelným hlasem TEREZA ČERNOCHOVÁ a věříme, že když prozradíme jen kousek toho, co pro Vás připravují, totiž ústřední melodii z filmu Club 54 - If You Could Read My Mind, tak uznáte, že o zábavu rozhodně nouze nebude.


Zahřátí celého programu si vezme na starosti mladý a talentovaný DJ a producent MEKKI MARTIN.

 

Během celé noci na vás samozřejmě bude čekat mnoho překvapivých vystoupení, tématických dekorací, již neodmyslitelných velkolepých kostýmů tanečníků a další lahůdky. Staňte se proto i vy součástí jedné noci, kdy ožije jedna nezapomenutelná legenda. Club 54 is back !!!

 

Více informací na www.decadance.cz a www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2500,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

 

Od pondělí 17.8. vstupenky za nejvýhodnější ceny (390,- Kč standardní a 990,- Kč VIP - bez dalších poplatků) v prodeji na iGirls.cz! Najdete v horním menu "Další služby" - "Placené služby" - "Vstupenky DECADANCE".

 

Official after party – STUDIO 54 – THE BEST OF

 

 

Chris Cox (USA) Richard Durand (NL)