Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE – Legendy taneční hudby…


DECADANCE – Legendy taneční hudby… (Zveřejněno: 06.09.2010)

Biggin Trading Limited uvádí :

 

DECADANCE BLACK & WHITE

 

 

Sobota 15. 10. 2010 , 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

 

Djs: FREEMASONS (UK), NORMAN DORAY (F), CHRIS SADLER (CZ), PACO (CZ)

 

 

LEGENDY TANEČNÍ HUDBY FREEMASONS POPRVÉ V ČR!

 

Další pokračování párty Decadance se uskuteční opět v pražském klubu SaSaZu dne 15. října 2010. Tentokrát se mohou návštěvníci těšit na houseovou muziku! Téma této decadance bude BLACK & WHITE a dekorace, kostýmy a klub se oblečou do černo-bílého kabátu. A s nimi určitě i mnozní návštěvníci.

 

Je nám ctí, že budeme moci v ČR poprvé v historii přivítat legendy světové house music, britské DJ duo a producenty FREEMASONS. Freemasons se jmenují podle hospody v anglickém Brightonu nedaleko studia, kde tato dvojice v roce 2005 začala produkovat svoje skladby. Clubbery poprvé zaujali skladbou „Love on My Mind“ se samply písní Jackie Moore, která z britských klubů rychle prorazila na ostrovní hitparády a dále do světa. Hned druhým hitem „Watchin’“ – s hlasem nevšedně talentované Amandy Wilson – se nesmazatelně zapsali do historie klubové taneční hudby. Jakmile začali chrlit remixy populárních skladeb jiných interpretů, bylo jasné, že Freemasons rozhodně nejsou „na jedno použití“ a že o nich ještě dlouho uslyšíme.

 

Druhou zahraniční hvězdou této edice bude francouzský Dj a producent NORMAN DORAY. Norman už se stal slavným coby člen formace The Freshmakers (společně s Pierrem De La Touche a Arno Costem). Normanův druhý sólo singl „Krystal“ vyšel v září 2008 hned na třech labelech – CR2, Serial Records a We Play. Po něm přišla spolupráce s Tristanem Garnerem, ze které vzešel track „Last Forever“. Práva si koupilo 17 labelů po celém světě, video se točilo v Šanghaji – a úspěch skladby katapultoval Normana Doraye mezi producentskou elitu. Norman neumí složit ruce. Hraje, skládá, produkuje – a nadto připravuje start úplně nového projektu ve spolupráci s Arno Costem a launch vlastní nahrávací značky Suprem Records.

 

Českou houseovou scénu na této edici zastoupí klasik a matador CHRIS SADLER a dále rezident Studia 54 PACO.

 

Odkazy :
http://www.youtube.com/watch?v=oFBWPcaMKeo
http://www.youtube.com/watch?v=mHl5G3wxTgs

 

   

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream od 15.7.2010 . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 290,00 Kč + poplatky, dále 390,00 Kč + poplatky, na místě 490,00 Kč. VIP vstupenky v předprodeji 690,00 Kč + poplatky, na místě 890,00 Kč.

 
Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1.