Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Monika Načeva vystoupí 9. dubna na…


Monika Načeva vystoupí 9. dubna na… (Zveřejněno: 20.03.2011)

Druhý ročník festivalu Jiný pohled/QUEER EYE s podtitulem QUEERování vám v sobotu 9. dubna 2011 představí známé i neznámé tváře ženské Queer scény.



V příjemném nekuřáckém multimediálním prostoru NOD bude hlavním „tahákem“ nezapomenutelná Ester Kočičková a matadorka alternativní hudební scény Monika Načeva a z Berlína dorazí rebelka s vlastním Groove PostPunk žánrem Olivia Anna Livky. V rámci večerního programu vystoupí také Red Velvet (Br/Cz/Sk) a Unique Future (Cz).

 

Festival začne už ve 13:30 hodin, kdy můžete neformálně diskutovat nad šálkem čaje v naší sice improvizované, ale za to velice oblíbené čajovně nebo se vzdělávat na některé z přednášek (Dpavla Jonson, Maty Dio, Radim Labuda). Rozproudit energii můžete v bubenickém workshopu s Camilou de Oliveirou nebo se uvolnit a otevřít v hlasové dílně Ridiny Ahmedové. Od půlnoci do rána se o zábavu postará DJs Henriette a její hosté.

 

A mezi tím vším si samozřejmě můžete posedět v kavárně, povídat si se starými známými a navazovat známosti nové, protože právě příjemná, přátelská atmosféra a pocit sounáležitosti je to, čím je náš komunitní festival Jiný pohled výjimečný.
Ať už jste ženy lesbické, bi či trans nebo prostě jen nezapadáte do většinové společnosti – přijďte, tenhle festival děláme pro vás!

 

V rámci festivalu se také uskuteční výstava "Coming Soon" kurátorky Tamary Moyzes, mapující českou a slovenskou scénu současného lesbického /Queer umění. Výstava potrvá do 10. 5. 2011.

 

Festival se koná 9. dubna 2011, NOD Dlouhá 33, Praha 1 od 13:30 do 6:00, vstupné 150 Kč (po 22.hod je vstupné 100Kč).

 

www.queerEye.cz