Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE vás vtáhne do pravého šantánu!


DECADANCE vás vtáhne do pravého šantánu! (Zveřejněno: 16.04.2011)

BTL Agency uvádí :

 

DECADANCE - CABARET

 

Pátek 10. 6. 2011, 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 306, Praha 7

Djs: ARNO COST (F), TRISTAN GARNER (F), LUCCA (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály, PROUD M (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film, Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce

 

DECADANCE vás vtáhne do pravého šantánu!

 

DECADANCE CABARET bude nocí, jejíž žhavost vám utkví v paměti!

 

Dříve bychom napsali, že zažijete noc plnou barev, tance, skvělé hudby i atmosféry, neopakovatelných performancí, velkolepých kostýmů a tanečních čísel. Ale dnes ?
Dnes, má DECADANCE své jméno a hlavně vás – své fanoušky, kteří už vědí, co se bude dít a že bude stát za to vyrazit do Sasazu.
Takže stačí napsat, krátce a výstižně, že po půlroční pauze je tu zpět v plné síle vaše DECADANCE se vším, co vás na ní baví. Věříme, že jste v plné síle připraveni a trochu natěšeni i Vy, naši fanoušci, kteří umí vytvořit nezapomenutelnou Decadance atmosféru.

 

A kdože budou protagonisté této noci? Nešlo zalovit nikde jinde, než v samotné kolébce kabaretů a šantánů, totiž ve Francii. A jsme si jisti, že jsme ve francouzských vodách odchytili skvělé showmany!

 

ARNO COST, hvězda světového formátu, houseový DJ a producent, který je velmi dobře znám i českému publiku. Hitmaker, který nikoho z vás rozhodně nenechá na parketu jen tak podupávat.

 

Moc odpočinku bohužel nezažijete ani při produkci dalšího zástupce francouzské taneční scény, kterým není nikdo jiný než Dj a producent TRISTAN GARNER.

 

Oba francouzští DJs jsou dlouholetí kamarádi, tak se jistě můžeme těšit i na nějaké společné překvapení v jejich podání.

 

Česká scéna bude na této edici zastoupena také silnou sestavou!

 

Po téměř dvou letech se k nám po skvělých ohlasech na jejich první společné vystoupení na edici Club 54 vrací česká djská královna LUCCA a s ní živel jménem Tereza Černochová. Můžete se těšit na další songy, které Lucka s Terezou připraví jen a jen pro tuto noc!

 

Revis, Pete Walk, Adam Cloud a Marshall je čtveřice českých DJs, kteří společně tvoří uskupení PROUD M a všichni čtyři společně vás ujistí, že pro odpočinek nebude během této noci ani kousek prostoru.

 

Těšit se samozřejmě můžete na další lahůdky, které s tématem CABARET budou rozhodně korespondovat.


Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990 Kč + poplatky, 1190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200 Kč + poplatky, 2500 Kč na místě (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

Official after party – STUDIO 54, Praha 1, Hybernská 38