Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Salon Bello - svěřte se do rukou mužů!


Salon Bello - svěřte se do rukou mužů! (Zveřejněno: 25.11.2013)

Kadeřník, kosmetika, solárium, manikůra či masáž? Komplexní péče o Vás na jednom místě a to výhradně z rukou mužů!



Salon Bello není jen obyčejným salonem na Praze 1 v těsné blízkosti obchodního centra Palladium. Je prvním salonem v Česke republice, kde o naše klientky a klienty pečuje kvalitní tým odborníků složený výhradně z mužů. Salon poskytuje komplexní služby v oblasti kadeřnictví, podporované produkty profesionální vlasové kosmetiky Wella Professional a Sebastian, v oblasti kosmetických služeb využívajicí produkty světoznámé italské značky Bioline. Klientům je rovněž k dispozici manikůra a pedikůra.

 

K dispozici je také rozsáhlé spektrum masáží. Kromě klasických masáží u nás naleznete i úplně inovativní přístupy k péči o tělo, včetně celotělových anticelulitidních kůr. Chcete být sexy opálení po celý rok? Využijte našich nejmodernějších horizontálnich a vertikálnich solárií firmy Ergoline!

 

Pokud se Vám bude u nás líbit, můžete se stát členy klub Bello a čerpat výhody Bello Club Card. Ta mimo jiné přináší slevu 20 procent na všechny služby mimo solárií a 10 procent na kosmetické produkty. Další nespornou výhodou je  bezhotovostní platba za služby a kosmetické produkty, včetně využití solárií.

 

! AKCE ! Salon Bello má pro Vás nyní akční nabídku!


- SOLÁRIUM - permanentka 200 minut za 900,- Kč

 

Kde nás najdete? V Soukenické ulici, 3 minuty chůze od Palladia, metro Náměstí republiky, tram Dlouhá třída. Navštívit nás můžete ve všední dny od 9 ráno do 9 večerní, v sobotu od 9 ranní do 5 odpolední. V neděli jsme pak k dispozici na individuální objednávku.

 


Zvětšit mapu

 

Náš tým mužů v Salonu Bello, kde o Vás pečují muži, pro Vás vytvořil oázu plnou klidu, relaxace, moderního stylu, dobré pohody a humoru.

 

Více informací na www.salon-bello.cz

 

Kde nás najdete:
Soukenická 10, Praha 1
Telefon: +420 605 353 647
Email: info@salon-bello.cz
Web: www.salon-bello.cz
Facebook: www.facebook.com/SalonBelloPrague
Provozní doba: PO-PÁ 9:00 - 21:00
  SO 9:00 - 17:00
  NE na objednávku