Infoservis » Novinky »

Web updates: We ♥ foreigners and speak…


Web updates: We ♥ foreigners and speak… (Zveřejněno: 29.11.2013)

We are glad to inform you that we added another language version of our website. Dating websites iBoys.cz for gays and iGirls.cz for lesbians are now available in English, too. Crossborder contacts were never that easy. :-)
 

S radostí Vám oznamujeme, že jsme přidali další jazykovou mutaci. Seznamky iBoys.cz pro kluky a iGirls.cz pro holky jsou nyní dostupné i v angličtině.  Přeshraniční styk nebyl nikdy jednodušší. :-)

 

If you open the iGirls webpage, the default language will be set automatically based on your internet browser settings. If you want to change it, you can do so in the top right corner of the home page. After login, your preferred language can be changed on page Settings → Preferences. Your preferred language will be then used every time you log in.
 

Otevřeš-li si iGirls, jazyk se zvolí automaticky podle nastavení Tvého prohlížeče. Pokud jej chceš změnit, lze to provést vpravo v horní liště. Po přihlášení si můžeš jazyk změnit na stránce Nastavení → Předvolby a po každém dalším přihlášení se Ti pak nastaví Tvůj preferovaný jazyk.

 

We will be happy, if this change will attract more foreigners to our website and if it brings more fun to you, too ;-) For those, who were able to create an iGirls profile even without being able to speak Czech, this may make things easier from now on.
 

Budeme rádi, pokud tato změna přiláká více holek z ciziny na náš web. A doufáme, že to přinese radost i Vám ;-) A těm z Vás, které neumí česky, ale přesto si zde zvládly založit profil, snad usnadní angličtina práci.

 

We would also like to thank our users marpik and Wolf for their goodwill and patience during translation of all web texts to English.

 

Rádi bychom poděkovali uživatelům marpik a Wolf z iBoys za jejich ochotu a trpělivost při překládání všech textů na celém webu do angličtiny.

 

If you can’t speak Czech and have problems with translations or need any other help, please send us a note on e-mail info@iboys.cz. Our support staff does not keep the entire Oxford dictionary in their heads, but even then they will do all their best to answer your questions in English.

Neumíte česky a máte-li problémy s překlady nebo potřebujete pomoci? Napište nám i tak na e-mail info@iboys.cz. Náš tým na podpoře sice nemá v hlavě celý Oxfordský slovník, ale i tak se vynasnaží na Vaše požadavky v anglickém jazyce odpovědět.

 




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
   …zatím žádné příspěvky