Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

STORM – nová kolekce jaro léto 2014 je…


STORM – nová kolekce jaro léto 2014 je… (Zveřejněno: 06.05.2014)

(STORM) Ušlechtilá ocel, růžové zlato, neonové barvy, technicistní design, luxusní krystaly, fascinující detaily i atypické ciferníky. To je STORM, který kolekcí hodinek i šperků pro jaro/léto 2014 oslavuje ženskou eleganci i mužnou sílu v duchu nejnovějších módních trendů.



Výběr toho nejlepšího, co současný design nabízí, se snoubí v luxusu i nezbytné funkčnosti všedních dnů. V ženskosti i urbanistickém stylu. Jemnosti i robustnosti pánských vzorů.

 

Vybírat můžete pro každou příležitost, každou situaci i každého ducha. Centina, Sparkelli, Elorna či Mizzan oscilují mezi technikou a glamourem. A to je jen část nové kolekce, kdy každý model je jiný. Nevěříte? Přesvědčte se sami dokonalými liniemi, ojedinělým designem, leskem čistého kovu i průzračností zářivého skla. Vybírejte mezi “digitálkami”, osvědčenou klasikou i novými trendy modely.

 

 

Oslavte s námi 25. výročí slevou 25%

 

Značka STORM pro své zákazníky pořádá svůj TÝDEN SLEV STORM, kdy každému zákazníkovi dá příhodnou slevu 25%! Přijďte v období od 12. do 18.května do jakékoli značkové prodejny Storm či nakupujte v oficiálním e-shopu na www.stormwatches.cz a získejte slevu na 25% na veškerý sortiment.
 

Neváhejte a přijďte se podívat na zajímavé kousky z aktuální kolekce.

 

 

www.stormwatches.cz