Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Deset důvodů k návštěvě Decadance


Deset důvodů k návštěvě Decadance (Zveřejněno: 18.05.2009)

Biggin Trading Limited a KENTOYA uvádí :

 

DECADANCE – PHANTOM OF THE OPERA

 

Pátek 22. 5. 2009 , 21.00 otevření klubu, 21.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

Djs: DJ SAMMY (Spain), Michael Burian (CZ) + 2 performance speciálně pro Decadance, Wippenberg (D) Milan Lieskovski (SK) s live vokály, Sanny (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film , Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce, divadelní dekorace


Deset důvodů k návštěvě Decadance

 

1. Tato edice bude jedna veliká show, během večera a noci vystoupí řada účinkujících, tanečníci a tanečnice ve velkolepých kostýmech, v prostoru budou tématické dekorace, stage bude působit jako operní scéna, speciální projekce apod. Celá show bude velkým vizuálním zážitkem.

2. Prostor superklubu Sasazu je jako stvořený pro Decadance párty, klub je v současnosti bezkonkurenčně největší a nejmodernější prostor ve Střední Evropě. Samozřejmostí klubu je obrovský světelný park, perfektní zvuk a další technické vychytávky..

3. DJ Sammy poprvé přijíždí do ČR, na Ibize a Malorce přivádí do varu tisíce lidí, je to rozený showman. Do Prahy přiváží i zpěvačku Nyah a na Decadance zazní světová premiéra jejich novinky.

4. Během setu Michaela Buriana proběhnou dvě speciální performance, Michael připravil remix ústřední skladby z Fantoma opery a během ní můžete na stage očekávat překvapení.

5. Trancová hvězda Wippenberg zahraje v Praze ve světové premiéře pokračování svého celosvětového megahitu Chakalaka.

6. Pro majitele v předprodeji zakoupených vstupenek probíhá soutěž o skvělé hodnotné ceny (info na www.decadance.cz) . Vysoká pravděpodobnost výhry !

7. Fantom opery bude samozřejmě přítomen i v Sasazu a po celou dobu se bude zjevovat na různých místech a v několika překvapivých samostatných vstupech.

8. Barrandov TV pořádá na Decadance akci „Vyfoť se s hvězdou“ – nechte se vyfotit s Djs, s Fantomem a možná i dalšími známými tvářemi.

9. Rozhodně se vyplatí přijít dříve z několika důvodů – stihnete set Milana Lieskovského se světovým hitem Elenya a s kytaristou, budete mít šanci obsadit volná místa k sezení kolem tanečního parketu a v neposlední řadě se vyhnete čekání v případných frontách.

10. Každý návštěvník obdrží při odchodu tašku s dárky a různými materiály od našich partnerů. Majitelé vip vstupenek se mohou těšit na speciální inspirativní dárek od jednoho z partnerů Decadance.

 

Více informací na : www.decadance.cz

 

DECADANCE - RADOST AŽ DO RÁNA !!!

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč.
VIP vstupenky 790,00 Kč + poplatky , 990,00 Kč na místě.

Official after party – Le Clan