Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Potřebujete poradit nebo pomoct?


Potřebujete poradit nebo pomoct? (Zveřejněno: 04.12.2014)

(iGirls.cz) „Já kluka nechci. Ani kdyby to byl Johnny Depp. Chci holku.“ Svět nás nemusí vždycky chápat a pokud už nestačí se ze všeho vypovídat na tuplákem piva, můžete se obrátit na někoho, kdo by uměl poradit a říct víc, než že to bude dobrý a že na vás někde čeká Shane McCutcheon.



Pomoc psychologa, psychiatra nebo psychoterapeuta může přijít vhod, i když věříte, že všechno zvládnete samy. Někdy je potřeba obrátit se na někoho, kdo umí pomoci. Diplom z psychologie ale ještě neznamená, že bude psycholog vědět jak poradit. Prague Pride připravil na nový rok online poradnu, kde najdete i kontakty na LGBT friendly odborníky a odbornice, kterým se můžete beze strachu ozvat.

 

 

A pokud jste už za nějakým odborníkem zašly, napište nám, jak jste byly s jeho prací spokojené nebo jestli byste ho doporučily i dalším LGBT lidem.

 

Budeme rádi i za anonymní informace o psycholozích, které byste doporučily a nebo naopak nedoporučily vůbec. Pomůžete nám rozšířit mapu odborníků a umožnit i holkám z malých měst a venkova, aby se nebály a nestyděly za to, jaké jsou. Společnost dokáže být krutá a je potřeba udělat něco, třeba i málo, aby se v Česku žilo líp.

 

 

Na vaše doporučení čekáme na adrese magdalena@praguepride.com

 

Děkujeme za vaši pomoc,

Prague Pride